Футболистите на Ботев (Вр) ще гонят максимума от три точки в неделя, когато посрещат Пирин (Благоевград). Мачът на стадион „Локомотив" в Мездра е в неделя от 14.30 ч, съобщава "Конкурент".

Topsport.bg припомня, че наскоро треньорът на Ботев Викторио Павлов се оплака, че играчите му са само на хляб и лютеница.

За първи път от доста време Павлов обаче няма кадрови проблеми при сформирането на групата. След отшумели контузии в състава се завръщат бранителите Дарко Савич и Руслан Куанг, които пропуснаха гостуването в Горна Оряховица преди седмица. Изтърпелите наказания Георги Стоичков и Любослав Петров също са на линия.

„Нямаме право на грешка, въпреки че играем срещу третия в класирането. Срещаме корав противник, който не обича да губи. Ние също се нуждаем от точки, затова смятам, че ни очаква интересен сблъсък", заяви Павлов.

За да разтовари момчетата си от тренировките наставникът на Ботев ги заведе в четвъртък вечерта на театрално представление. Футболистите изгледаха продукцията на местния драматично-куклен театър „Лизелоте и месец май" от унгарския драматург Жолт Пожгаи.

Преди неделния мач врачани са на 11-о място в класирането с актив от 14 т. и голова разлика 13:12. Гостите от Благоевград пък са трети с 20 пункта и съотношение 14:6.