Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Венци Живков сложи край на дългото си мълчание и даде интервю специално за Topsport.bg. В него коментира думите и действията на сегашното ръководство на „червените" по адрес на него и "Титан". Александър Томов и Александър Тодоров сезираха главния прокурор Сотир Цацаров за източването на клуба от "престъпна група".

Живков изрече остри думи пред медията ни, обиден от отношението на Томов и Тодоров. Той смело заяви, че е смятал Александър Тодоров за приятел, но сега е убеден, че е „един луд човек" и лекарите трябва да се заемат незабавно с него.

За Томов, бившият изпълнителен директор на ЦСКА смята, че е „малоумен" и е олицетворение на поговорката „Крадецът вика - дръжте крадеца!".

„Аз съм шокиран. Изявленията на Томов и Тодоров са смехотворни. Как е възможно при приход 50 000 лева на месец, ние да източим 1 милион?! Много съм обиден най-вече на Тодоров. Смятах го за приятел. И то близък. Сега обаче съм убеден, че става въпрос за един луд човек. Не е нормално психично болен индивид да се разхожда на свобода. Трябва Здравната каса да се заеме със случая", каза Венцислав Живков.

„Сутринта майка ми звъни, разтревожена е жената. Как да й обясня, че някакъв си малоумник на име Томов е решил да олицетворява поговорката „Крадецът вика - дръжте крадеца!"?

Все още обмисляме какво да правим, но няма да оставим нещата така. Вероятно ще заведем дело. Не може така да се опетняват имената ни!", добави той.

ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ С ВЕНЦИ ЖИВКОВ МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!