Участникът в Югоизточната "В" група Черноморец (Несебър) е на подготовка в Баня, Карловско. С тимът се готвят 20 футболисти, сред които пет нови имена под ръководството на Стоян Гурков, който от няколко дни е начело на отбора.

Новите футболисти са юношата на Нафтекс Йордан Хайгъров, който е родом от Сливен, игралият за последно при "войводите" Йордан Събев и Росен Гюлев, който идва от Загорец. Към Черноморец се присъединиха и двамата играчи на Левски (Стара Загора) Милен Танев и Румен Салиев, на които Гурков бе треньор в старозагорския тим преди време.

Несебърци ще се готвят в Баня до 19 януари. "Днес трябваше да играем с Розова долина, но контролата пропадна заради лошото време", сподели Гурков пред Топспорт.бг.

В събота от 11 или 11,30 часа Черноморец (Несебър) ще премери сили с Металик (Сопот), след което отборът се завръща в Несебър.

Край морето Черноморец ще играе контроли с Бенковски (Бяла) на 23 януари, с Академик (Сф) на 26 януари, със Свиленград на 30 януари, със Спартак (Пд) на 9 февруари, с Дунав на 13 февруари и с Несебър на 16-и. Тимът търси съперници за датите 2 и 6 февруари.