Треньорът на ЦСКА Павел Дочев не обърна особено внимание на резултата в контролата с Ботев (Враца). Според него загубата не е толкова фатална, а и отборът е нямал сили за нещо повече.

За Дочев има и положителни елементи - някои футболисти са му показали, че имат място в стартовия състав.

"Днес се видя, че Грегъри Нелсън върви във възходяща линия, има издигане във всяко едно отношение. Тази контрола беше много смислена както за него, така и за италианците, които трябва да натрупат игрова практика. Това беше най-важното - тези, които не са играли, да съберат игрова практика. Италианците все още са далеч от формата си, но с такива контроли и много работа ще влязат бързо в ритъм. Доволен съм от Грегъри, на него ще може да се разчита скоро," сподели Дочев.

Дочев е вдигнал мерника на някои негови играчи: "Имаше и такива, които ме разочароваха, но няма да ги коментирам публично. Видях хора, които днес ми дадоха сигнал "хей, аз искам да играя в събота". Тази контрола много ни помогна, ние я гледахме като игрова практика, а не като резултат. Естествено, че искаме да побеждаваме, но не ни стигнаха силичките."