Новият капитан на България-Съни Дяков говори пред БНТ минути след равенството 2:2 с Италия. Халфът на Лудогорец остана доволен от точката срещу „Скуадра адзура", но изрази и съжаление от пропиления отличен шанс за спечелването на пълния комплект точки. Дяков призова журналистите за повече позитивизъм и обеща, че „лъвовете" ще се борят  до последно за място на баражите за ЕВРО 2016.

„ Имах чувството, че моята капитанска лента беше най-дискутираната тема в България. Има много лидери в отбора и това е важното. Няма значение кой е определен от старши-треньора"

„Аз увереност, самочувствие и хъс си имам. Тази лента едва ли ще ме промени. След последния ни двубой с Малта бяхме подложени на доста критики и днес искахме да демонстрираме възможно най-добрите си качества".

„Призовавам вас журналистите да бъдете малко по-позитивни и да ни вярвате. Ясно е, че не сме футболна сила, но поне ни подкрепяйте малко повече".

„Иска ми се да кажа, че с този хикс се връщаме в битката, но сме далече. Победа днес щеше да промени много нещата. Ние българите сме борбен народ и до последно трябва да вярваме в успеха и класирането на бараж".