Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев призна, че не е останал изненадан от добрата игра на Ботев. Според специалиста, оценката за представянето на отбора през сезона досега трябва  да бъде много добра.

„Не съм изненадан от трудния мач, даже го очаквах. Съжалявам, че не можахме да вкараме повече голове през първото полувреме", заяви Дерменджиев.

„С Шампионската лига и с последния мач срещу Реал бе върхът като концентрация и мотивация. Колкото и да искаха да подходят на 100 процента днес момчетата, бях убеден, че няма как да стане", призна специалистът.

„Изпуснахме много положения. След точно този мач няма как да вземаме крайни мерки. Положения се пропускат. За селекцията - ако има играчи, които са по-добри от нашите, може да вземем, но нямаме за цел просто да правим ей така трансфери."

„Като проект Лудогорец мисля, че върви възходящо. Лига Европа, Шампионската лига, първенството, направихме добри мачове. Анализът няма как да е кратък, но оценката трябва да е изключително висока. Вярно, имаме и пропуски, но няма как без тях. Имахме трудности на психологическа основа"

„Винаги играем мач за мач, сега първо ще починем, ще изкараме празниците. Програмата ни е направена от много време, следваме я и така", завърши Дерменджиев.