Звездата на Интер Мауро Икарди излезе с повече от любопитен коментар за целите на тима си през следващия сезон, казвайки че "нерадзурите" могат да спечелят Шампионската лига.

Нападателят на Интер обяви, че основната цел пред клуба през новия сезон ще бъде класиране за турнира, а "защо не и неговото спечелване".

"Нерадзурите" правят мащабна селекция това лято, за да си върнат позициите в Серия "А", които бяха изгубени през последните години. Миналата кампания тимът остана на 8-ото място в крайното класиране и не успя да се класира за участие в евротурнирите.

"Интер реши да направи голям скок. Вече три-четири години отборът не е спечелил нищо. На първо място трябва да се завърнем в Шампионската лига. Това е основната ни цел. Да я спечелим? Защо не? Всичко е възможно.

Клубът прави това, което трябва, като се опитва да изгради боеспособен състав. Вече бяха привлечени някои добри играчи.

Миналата година бе една от най-важните. Аз реших да остана в Интер. Станах голмайстор в Италия, което бе прекрасно. Липсва ми единствено да се боря за важни трофеи, да спечелим първенството, да бъдем в Европа.

Надявам се да се представим далеч по-добре от миналата година. Трябва за завършим възможно най-напред в класирането", заяви Икарди.