"Готов съм да дам 60-70 хиляди лева на Пламен Марков, но той явно не иска да ги вземе. Това са три заплати, които му се полагат по кодекса на труда", заяви Александър Томов вчера. "Според него явно има друг закон, по който обаче трябва да се съдим. Той има място в нашия клуб, но продължава да упорства", допълни шефът на вицешампионите.

"С г-н Михайлов обсъдихме въпроса за дублиращите отбори. Лесно е да играем във "В" група, но това не ни е целта. Искаме нашите юноши да са добре платени и да се мерят с професионалистите, те го заслужават. Затова решихме от догодина да има дублираща група, като участието в нея не е задължително. Емил Костадинов е гласувал по съвест за идеята дубълите да играят още този сезон в "Б" група", коментира Томов появилите се слухове, че екзекуторът на "петлите" е гласувал "въздържал" се на Изпълкома. "Емо е инициатор на тази идея, така че не знам защо се търсят постоянни скандали", коментира бившият вицепремиер. 

Стана ясно още, че ЦСКА са съгласни с идеята стадионите да бъдат отдавани на концесия и очакват развитие след срещата на Борислав Михайлов със Сергей Станишев.