Topsport.bg е официалния медиен партньор на уникалния по рода си „Уиски Фест 2015", който ще се проведе между 30.10 и 01.11 в Paradise Center в столицата.

Ако смятате, че сте наясно с реалната ситуация и състояние на националния отбор по ВОЛЕЙБОЛ  на България, както и със способностите на тима ни да постигне нещо повече на предстоящото Европейско първенство, на което страната ни е домакин, можете да опитате шанса си в специалната игра на медията ни.

Въпросът ни към вас е:

НАКОЕ МЯСТО ЩЕ ФИНИШИРА ОТБОРЪТ НИ В КРАЙНОТО КЛАСИРАНЕ СЛЕД ГРУПОВАТА ФАЗА НА ТУРНИРА И КАКВА ЩЕ БЪДЕ  ГЕЙМОВАТА НИ РАЗЛИКА?

Наградата за позналия класирането на националния ни отбор и точната разлика в броя спечелени и броя загубени геймове, е премиум билетът за събитието - който включва:

Вход за фестивала + Подарък дегустационна чаша + 4 напитки отлежало/малцово уиски!

Съответно вторият и третият от вас, които са най-близо в предвижданията си до реалния резултат, ще получат останалите два ценни пропуска

- стандартни билети за безплатен вход на Уиски феста +Подарък дегустационна чаша + 4 напитки стандартно уиски

Предположенията си изпращайте на електронната поща на медията ни: editors@topsport.bg!

Евроволей 2015 ще се проведе от 9-и до 18-и октомври, а съставът на Пламен Константинов е в Група „А", заедно с тимовете на Германия, Чехия и Холандия. Но при положение, че имате желание да се включите в играта ни, по всяка вероятност вече сте запознати с всичко това.

Ето и всички подробности за предстоящото събитие:

Единственият по рода си Уиски Фест София 2015 събира за четвърта поредна година уиски ентусиасти, ценители, приятели, любители и колекционери. От 30 октомври до 1 ноември 2015 г. в Sofia Event Center гостите могат да избират най-доброто за своя вкус сред познати марки уиски, лимитирани серии и ексклузивни предложения.

Уиски Фест София 2015 ще посреща посетителите с повече от 25 уиски щанда, дегустационни и майсторски класове със световни уиски експерти и над 220 уискита от Шотландия, Ирландия, Америка, Япония, Тайван.

Уиски Фест София е преживяване и опит за сетивата, запознаване с традиции, истории и иновации, популяризиране на уиски култура и споделяне на знания.