Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев даде своята гледна точка за случилото се във ВИП-ложата на стадиона в Разград.

„Няма да изпадам в детайли. Съжалявам, малко си изтървах нервите. Господин Стоилов беше така любезен да ме напсува и реагирах, съжалявам", каза Петричев и коментира негово изказване от преди няколко дни, в което главният мениджър на Литекс каза, че ЦСКА е бил разбит до един селски отбор, а тенденцията е в полза на Лудогорец.

"Използва се същият метод срещу нас сега като този срещу ЦСКА миналата година. ЦСКА беше разбит до един селски отбор, а тенденцията е в полза на Лудогорец. Много ясно, че всичко идва от БФС", бяха думите на Стоилов в студио "Дерби".

„За мен това беше нагло изказване на Стоилов. Той се представя може би като бъдещ директор на ЦСКА и иска да се хареса на феновете на този отбор. Нагло и непочтено изказване. Не сме казвали нищо преди за грешки в наш ущърб. Приемали сме ги и сме продължавали напред".

„Когато има подобна стилистика спрямо нас, подобни псувни, няма как да си стиснем ръцете. На Стоилов няма как да се извиня. Не му подхожда подобно поведение. Ако бе накажат, приемам, няма проблем", добави Петричев.