Петър Хубчев е пожелал да вземе в своя Берое бившия ас на ЦСКА Емил Гъргоров.

Доскорошният национал, който се завърна в България през зимата, в момента е без отбор, след като контрактът му с Локомотив (София) изтече, а "железничарите" напуснаха "А" група без лиценз.

Бадема тренира индивидуално, като изчаква оферти от чужбина.

Футболистът обаче е бил предложен и за трансфер в Берое. Бадема е доста опитен играч, а освен това може да играе навсякъде в предни позиции. Хора, близки до треньора Петър Хубчев, са го посъветвали да се насочи към Гъргоров, който бе с основна роля за успехите на Локо през миналата кампания. За момента обаче наставникът още не е взел окончателно решение дали иска да изпробва този играч.

Хубчев продължава да държи на своето и да търси силен централен нападател. Той не мисли да използва на върха на атаката опитните Георги Андонов и Георги Божилов, като вижда мястото им по-скоро зад нападателя. Старозагорци търсят типичен таран, който да е конкуренция на Жуниор Мапуку.

В клуба не вярват, че конгоанецът е достатъчно постоянен в изявите си, за да разчитат само на него. Както е известно, под Аязмото имат и Станислав Костов, който обаче е твърда резерва и така и не може да се пребори за титулярно място в отбора.