Капитанът на Челси Джон Тери подчерта, че все още не знае къде ще продължи кариерата си през следващия сезон. По-рано ветеранът заяви, че "сините" не искат да продължат договора си с него, но ръководството на клуба побърза да опровергае думите му.

"Бъдещето ми? Това е труден въпрос", каза Тери пред ВВС. "Клубът винаги е бил на първо място за мене, но в момента не се водят никакви преговори. Направих всичко, което сметнах за нужно. Недвусмислено дадох да се разбере, че искам да остана в Челси. Впрочем, най-важното сега е да продължим да се изкачваме в класирането", допълни той.

По повод вчерашния мач от 25-ия кръг на Висшата лига с Манчестър Юнайтед, завършил 1:1, Тери каза, че съдията е бил длъжен да отсъди наказателен удар в полза на Челси. В края на първото полувреме топката се удари в ръката на Дейли Блинд в наказателното поле на гостите след удар именно на Тери.

"Мисля, че топката отиваше във вратата", каза капитанът на "сините". "Разбира се, на съдията не му беше лесно да вземе решение. Но струва ми се, че ой трябваше да отсъди дузпа".