Бившият футболист на Левски Николай Димитров вкара своя 6-и гол в турската втора дивизия. Той се разписа при убедителната победа на Вестел Манисаспор с 5:0 над Буджаспор в 14-ия кръг.

Домакините се развихриха преди почивката, когато вкараха четири гола, а Димитров отбеляза за 4:0 в 42-ата минута. Българинът, който игра пълни 90 минути, подаде на азербайджанския нападател Бранимир Субашич в 52-ата минута за 5:0. С този сериозен успех Вестел Манисаспор събра 14 точки и се измъкна от зоната на изпадащите по голова разлика, заемайки 15-о място. Пред тях също по голова разлика се нарежда Алтънорду, а именно Буджаспор е в зоната на изпадащите също с 14 точки.

Денизлиспор с Цветан Генков и Илиян Йорданов като титуляри отстъпи с 1:2 при гостуването на последния в класирането Ордуспор, който до днес имаше само една победа в 13 мача. Гостите останаха с 10 души още в 18-ата минута заради червения картон на Мехмет Чичек, но въпреки това откриха резултата чрез Фатих Чакър в 33-ата минута. Домакините обърнаха развоя на срещата в рамките на 4 минути след почивката. Сюлейман Тандия изравни в 64-ата минута, а Юсуф Куртулуш направи 2:1 в 68-ата. И макар че Зия Алкурт от техния отбор беше изгонен с два жълти картона, Ордуспор задържа победата. Денизлиспор заема 13-о място с 16 точки в класирането.