Сдружението „ЦСКА Акционерите" направи трогателен жест към възрастния фен на армейците дядо Златко от Благоевград. Пенсионерът участва в репортаж на родна телевизия по повод спечелването на джакпота от тотото в размер на 7 милиона лева. Той заяви, че ако го удари, ще използва значителна част от сумата за спасяването на ЦСКА и връщането на клуба в А група.

„Щях да дам 4 милиона на ЦСКА да се закрепи, а на себе си и на двамата си сина щях да оставя по един милион", казва възрастният фен за евентуалната печалба, която в крайна сметка му убягна. Това провокира „Акционерите" да направят подарък на дядо Златко.

Десетина привърженици от сдружението, както и местни фенове заедно с директора на ДЮШ Спас Джевизов наемат заведение в Благоевград за целта. Макар и в не много добро здравословно състояние, дядо Златко се оказва, че е напълно в час със случващото се в ЦСКА. И моментално подхваща Джевизов и го разпитва за най-различни неща около клуба, пише вестник "Тема спорт".

В ресторанта идва оператор и в този момент се вадят подаръците за дядо Златко. Първият го трогва истински - фланелка с автографите на играчите, дадена му от Спас Джевизов. Възрастният фен буквално се разтреперва от щастие и с насълзени очи приема дара от големия нападател на армейците. Освен това получава и телевизор, за да може най-после да гледа ЦСКА.