Един от наи-постоянните играчи на ЦСКА Апостол Попов е под въпрос за мача с Локо (Сф). Железният защитник отново е получил болки в коляното и пропусна последните две тренировки.

Във вторник се е наложило Апата да напусне заниманието преждевременно. Почти сигурно Попов няма да бъде възстановен за столичното дерби в събота. На негово място ще се появи отново Венци Василев. Валентин Илиев тренира на пълни обороти, но Стойчо Младенов може да го запази срещу столичните „железничари". В такъв случай фаворит за титулярното място е Денис Пичиненко, пише "Меридиан мач".

Заради финансовата криза в ЦСКА играчите тренират в минорно настроение. Колективът на „червените" е отличен, но заради липсата на пари много от играчите имат битови проблеми.

Преди гостуването на Черно море футболистите прибраха по 1000 лева премия. Александър Томов се надяваше по този начин да тушира напрежението. Тази идея обаче се провали напълно и сега треньорският щаб е буфер между ръководство и шефове.

Между чужденците вече са почнали шушукания и ако Лупи отново не благоволи да плати до петък, може да стане страшно. Ръководство намали билетите за Локо (Сф) с надежда да дойдат повече хора, което да донесе по-високи приходи в касата. По този начин може да бъдат замазани очите на „героите" с по още една премия.