Стартираната от Topsport.bg нова инициатива продължава с всичка сила. От 01.08 потребителите на медията ни могат да се възползват от нашите аругментирани съвети и прогнози за предстоящите срещи от текущия кръг в българското футболно първенство.

Както вече казахме - не сте длъжни да се съгласите с нас и становището ни, като не претендираме и за 100%-ва успеваемост в предположенията си. Напротив - повече мнения и варианти, по-добре. И най-големите букмейкъри и бетинг специалисти в света рядко могат да се похвалят с над 65% успех в своите прогнози, така че сте свободни да приемете написаното като аргументирано мнение, а не като последна инстанция.

Продължаваме по план, с предложенията ни за краен победител и дори традиционно почти невъзможното за познаване "точен резултат" за срещите от шестия кръг на "А" група.

Ето ги и предположенията ни:

21.08.2015, 20:00 часа
Пирин (Бл) 0:2 Лудогорец
Резервиралите дъното в „А" група футболисти на Пирин едва ли ще изневерят на себе си и при домакинството на шампиона в откриващия мач от шестия кръг на първенството. Въпреки, че Неделчо Матушев остава начело на благоевградчани и ръководителите на клуба решиха, че той няма да бъде заменян, отборът едва ли рязко ще смени начина и стила си на игра за домакинството си на „орлите".
От друга страна „новият" Лудогорец изпита известни затруднения срещу бившия клуб на Ераносян в миналия кръг, но по-скоро няма как ситуацията да е същата в Благоевград. Различните мнения около това дали е трябвало Бруно Рибейро да бъде освобождаван, както и ще запази ли в крайна сметка Ради Здравков поста си в Разград, едва ли ще окажат определящо влияние върху тима и изявите му на терена.
Предполагаем развой на срещата: Голове за Лудогорец през първата и втората част.

22.08.2015, 17:30
Черно море 2:1 Монтана
Варненци показаха характер при тежката визита на Берое в Стара Загора и демонстрираха, че за тях определения като „негостоприемен стадион" и „традиционно силен домакин" не важат. Сега - срещу новака в елита - грешка може и да има, но тя едва ли ще се състои в нещо повече от инкасиране на едно попадение. Крайният победител е вън от всякакво съмнение.
Силният старт за Монтана и високите очаквания към тима, с оглед наличните футболисти и качествения треньорски и управленски екип, в известна степен замъглиха представата на отбора за случващото се в елита ни и позволиха допускането на някои важни неточности, от които опитен специалист като Феро вероятно вече си е взел поуките. Въпреки това Монтана по-скоро няма шанс срещу Спасов и компания.
Предполагаем развой на срещата: Ранен гол за Черно море, изравняване на резултата и нов гол на варненци в средата на второто полувреме.

22.08.2015, 20:00
Берое 1:0 Ботев (Пд)
Второ поредно равенство при домакинство на Берое не би се приело добре от клубното ръководство. След хикса с Черно море в предишния кръг, старозагорци ще са пределно мотивирани да стигнат до победата, но и по всяка вероятност ще внимават да не се окажат в ситуацията от преди седмица. Прекомерната предпазливост на домакините (ако тя се окаже налична) може да направи мача малко по-скучен от желаното, но пък стабилните действия на бранителите на тима биха успокоили страстите, а в същото време и гарантирали, че вратата на Берое ще остане непоразена.
След загубата от Славия, Ботев ще търси бърз гол в Стара Загора и „нещо повече" под Аязмото, но Петър Хубчев не би си позволил лукса да допусне подобно развитие на събитията.
Предполагаем развой на срещата: Гол за Берое преди почивката и нулева втора част.

23.08.2015, 17:30
Славия 1:1 Литекс
Няма да е изненадващо, ако дербито на върха в „А" група завърши без победител. „Белите" нерядко не успяват да преборят ловчанлии при домакинствата си в столицата, независимо от моментното състояние на двата отбора и разпределението на силите. Дори и да успеят да стигнат до победата срещу Литекс, столичани правят това, полагайки огромни усилия, като обикновено не вкарват повече от едно попадение.
В същото време Литекс играе разумен, добре разчетен и изчистен от излишни рискове футбол към момента и едно равенство в София едва ли би било фатално за тима и плановете на наставника за в бъдеще. Нагаждането на треньора към състава бе видимо и в предишния кръг, но би следвало то вече да е преминало на следващо ниво.
Предполагаем развой на срещата: Активно начало и за двата тима, гол за Славия малко преди почивката, но и изравняване на резултата още в началото на второто полувреме.

23.08.2015, 20:00
Локомотив (Пд) 1:2 Левски
Разполагащият с изключителна мощ в средата на терена и в нападението си състав на Локомотив така и не успява да се „отлепи" от дъното. На теория пловдивчани би трябвало да играят привлекателен футбол, с оглед наличните си състезатели. Това се случва в някои от мачовете на отбора, но не води до трупане на точков актив на сметката на „смърфовете". Нещо повече - съставът е отбелязал едва 3 попадения до момента, а в същото време е инкасирал цели 8 в пасива си. С повече допуснати голове във вратата си може да се „похвали" само другият пловдивски тим в елита ни.
На ответния полюс е младежко-юношеската формация на Стоев, която с всеки следващ мач доказва, че с правилната настройка и подход към всеки отделен двубой може да се постигне много. Трудното начало за отбора в повечето срещи е последвано от силни втори 45 минути, което няма как да не радва феновете на „сините", с оглед регистрираните крайни резултати. Все повече увереност и самочувствие в столичните редици и по всяка вероятност нов успех за талантите на Левски.
Предполагаем развой на срещата: Два гола за „сините", последвани от попадение за домакините им в самия край на мача.

Topsport.bg не носи отговорност за евентуални бъдещи загуби и негативи на своите читатели, решили да се възползват от предположенията ни, с цел лично финансово и каквото и да било друго облагодетелстване.