Президентът на Литекс Ангел Бончев заяви след първата контрола от зимната подготовка срещу сирийския Ал Карама (1:1), че отборът върви в желаната от ръководството и треньорския екип посока.

„Футболистите за първи път от много време насам излязоха на терена в игрова обстановка. С повече желание ще се постигне желаният резултат”, заяви Бончев.

Шефът на „оранжевите” сподели, че дошлият от Левски Емил Ангелов е оставил добро впечатление с включването си през втората част редом до друго ново попълнение в атака – французинът Вилфред Нифлор.

„Всички знаем, че Бабангида умее да реализира. Не успя да го стори срещу сирийците, но да се надяваме скоро да започне да бележи във всеки мач. Той игра в нападение с новия французин и се справи добре. Трябва им още време, за да се обиграят като нападателна двойка”, каза още Ангел Бончев.

Босът се похвали, че на полувремето уважаван местен шейх му подарил почетен плакет. Бончев изгледа срещата с Ал Карама от официалната ложа в компанията на президента на сирийския клуб Рияд Хабал.