Трима от най-известните футболисти в историята на Черно море са убедени, че техният любим тим ще вдигне Купата на България. Двама от тях прогнозираха, че до триумфа ще се стигне след продължения.

"Мисля, че Черно море ще победи. Левски организационно са зле и това ще им се отрази негативно. Нашите момчета вече загубиха 2 финала, но след като губиш, и губиш, идва момент, в който печелиш", обяви голмайстор номер едно на Черно море Стефан Богомилов.

"Силите са изравнени. Но везните малко клонят към нашия тим. Не очаквам много голове. Мисля, че редовното време ще завърши наравно и в продълженията ще ликуваме. Няма да се изненадам, ако ги бием и с дузпи, въпреки че те са рулетка", прогнозира рекордьорът по изиграни мачове за "моряците" Тодор Марев.

"Равен в редовното време и победа за Черно море в продълженията. Само не знам с какъв резултат. Преди финала шансовете може и да са 70:30 за "сините", но на терена ще се обърнат в наша полза. Смятам, че ще триумфираме, защото виждам какви са минусите и плюсовете на съперника", обяви Милен Бакърджиев, цитиран от "Меридиан мач".