Левски няма да може да разчита на центровете Стефан Георгиев и Бойко Младенов за първия си мач на турнира в Самоков срещу домакина Рилски спортист. И ако Георгиев може да се възстанови за втория мач в сряда, то Бойко Младенов вероятно ще пропусне всички срещи от турнира. В момента центърът е на възстановителни процедури и спортно-техническият шаб не иска да рискува с прибързаното му включване в игра.

"Ако стигнем до финал, може да използваме Бойко Младенов", коментира треньорът Константин Папазов. Той добави, че тимът все още не е във форма, защото има само една седмица съвместни тренировки.

"За нас всяка победа е важна, но на тези турнири целта ни е тимът да се обиграе и да направим добър колектив", добави треньорът. Папазов сподели и впечатленията си от тримата американци Джейсън Смит, Доналд Коул и Аарън Харпър. За момента той е доволен от представянето им и смята, че е направил правилен избор. С изявите си е впечатлил и 17-годишният македонец Никола Гайдаджиев. Вчера той направи дебют със "синия" екип в мач срещу бившия му тим Вардар. Братята Васил и Илиян Евтимови продължават да се подготвят с тима. Те изчакват предложения от чужбина, а докато това стане факт, двамата ще тренират с Левски.