Георги Иванов Гонзо даде традиционната си пресконференция преди деветия кръг в „А" група. Както е известно Левски гостува в Бургас на Черноморец, където през последните години играе трудно. Гонзо говори за настроението в Левски, но не подмина и темата за здравословните проблеми на Димитър Димитров Херо, на когото пожела бързо оздравяване.

„Всичките ми играчи са здрави. Вече две седмици се подготвяхме за този мач и всички осъзнаваме важността му. Ясно е - отиваме в Бургас за победа", започна Иванов.

„Симеон Райков е добре. Тази седмица тренира пълноценно. Има херния, но тя няма да му попречи да играе до края на първенството. След това ще се подложи на операция. Доволен съм от свършеното през паузата в шампионата. Заложихме на много силови и интензивни тренировки. Момчетата се справиха добре, показаха старание, което ме прави щастлив", каза още Гонзо.

Младият специалист коментира и колегата си Димитър Димитров Херо. „Безкрайно много уважавам Херо, двамата имахме доста успехи в Левски. Знаете, с него като треньор спечелихме първенството и Купата. Надявам се да спечели най-важната битка в живота си. Аз бях човекът, който настояваше Херо да поеме Левски през лятото. Той обаче ми отказа поради семейни причини", разкри Гонзо.

Иванов сподели, че „сините" ще се стремят към постоянство. „Един отбор е силен, когато е постоянен. Към това се стремим. За да бъдем отбора, който искаме, трябва да задържим нивото от домакинските мачове. Това, което искам да направим е другите отбори да се съобразяват с Левски, а на Левски с другите. Черноморец имат силни страни, но няма да ги дискутирам пред медиите. Каквото имам да казвам ще го споделя на моите момчета в съблекалнята. Бургазлии са силни най-вече в атака", коментира Иванов.

Гонзо каза няколко думи и за спекулациите в някои медии, че Левски ще използва задкулисни номера, за да спечели в Бургас. „Левски винаги играе честно. По никакъв начин не сме се опитвали да хванем играч на съперника. Това е клевета по името на клуба", категоричен е Иванов.