Скаутите на Лудогорец работиха усилено през последните месеци по намирането на подходящи футболисти, които да подсилят тима през зимата. Треньорът Георги Дерменджиев обаче смята, че в момента разградчани разполагат с абсолютно всичко и не се нуждаят от нови играчи.

"Мисля, че в момента имаме достатъчно качествени футболисти, които са привикнали към стила на отбора. Те знаят много добре какво трябва и аз, разбира се, съм наясно какво могат да правят. На този етап мога да кажа, че не се нуждаем от селекция.

В тази група от 20 футболисти имаме налично всичко необходимо да продължим да израстваме. Евентуално, ако продадем някои от настоящите си играчи, ще вземем друг, за да наваксаме или по-точно да запълним отсъствието му. Но като цяло нямаме спешна нужда от нови. Ако се наложи обаче, ще вземем", обясни Георги Дерменджиев пред "Тема: Спорт".

Той добави, че не мисли да освобождава играчи.

"Искам да разчитам на абсолютно всички от настоящите момчета и за пролетта. Само ако има добри оферти, вече собствениците ще решават какво ще се прави. Но независимо кой колко е играл през есента, аз ще дам нов шанс на всички.

Стоя зад момчетата и вярвам във възможностите им. Така че искам да разполагам с всеки един от наличните и 6 плейофите", отсече специалистът.

Сред евентуалните напускащи са полузащитниците Христо Златински и Себастиян Ернандес. Колумбиецът по всяка вероятност ще продължи кариерата си далеч от Разград.