70 години, които изобщо не му личат, чукна сред приятели и бивши съотборници легендарният халф на Левски Стефан Павлов, по-известен като Фифи Перото.
На гости в "Дървеното" до градинката пред "Герена" му бяха Сашо Костов, Сашо Манолов, Даниел Боримиров, шефът на ОСК "Левски" Стоян Хранов и куп други бивши футболисти, спортисти и приятели, та дори и такива от Ирак и Кипър.

"Три пъти съм бягал от отбори, за да бъда в "Левски" - смее се днес Фифи. - Първо от ЦСКА, където ме взеха от "Септември". С Жоро Соколов бяхме там в казармата, в една килия сме лежали. След една контрола във Велико Търново избягах от ЦСКА, но ме арестуваха и с белезници ме закараха да играя в Чепинец (Велинград). Стоях там една година като миньор със заплата от 400 лева, което беше страшно много за началото на 60-те години на ХХ век. Бях осмо дете в семейството и затова трябваше да служа само година. От там ме пратиха в Ботев (Пд), но и от там избягах с желанието да играя в "Левски". Накрая се озовах в любимия отбор при приятеля ми и земляк Георги Аспарухов-Гунди. Играехме всеки мач пред 30 хиляди души на стадиона."

Проблем за Перото става при обединението на "Левски" и "Спартак" (Сф), тъй като дядо му бил работил някога в Америка и го нарочват за "фашист". Тогава ме взеха в "Славия", дадоха ми четиристаен апартамент и чин старши лейтенант. Ама в "Левски" се усетиха и след година пак ме върнаха", разказва още Стефан Павлов, който снощи на мача "Левски" - "Марек" бе награден от "сините" за принос към клуба.