Левски бие с 3:0 на Видима-раковски в контрола играна на стадион "Георги Аспарухов". Първото попадение бе дело на Лусио Вагнер в 57-ата минута, а с голове в 75-ата и 90-ата минута Исмаил Иса направи резултата класически.

Треньорът на "сините" Станимир Стоилов заложи почти само на юноши. В срещата дебют за Левски прави нападателят Еньо Кръстовчев, който до няколко дни се очаква да подпише с шампионите.

В 10-ата минута Кръстовчев изпусна най-чистото положение за Левски. Той получи топката в наказателното поле от Ели Зизов, но очи в очи с вратаря на Видима не успя да го преодолее.

В 31-ата минута Писарев направи самостоятелен пробив, но стреля много неточно и топката излезе в аут. Няколко минутио по-късно бившият защитник на "сините" Борко Стойчев имаше добра възможност за гол. Той засече с глава центриране от дясно, но топката мина покрай вратата на Димитров.

В 56-ата минута Мариян Огнянов изведе Иса сам срещи вратаря на Видима, но нападателят прати топката в аут. Само минута по-късно "сините" откриха резултата. Лусио Вагнер напредна по лявото крило и стреля и след рикошет с бранител на гостите топката се спря в мрежата на Иванов за 1:0.

Още в следващата атака Левски можеше да поведе с 2:0, но удар на Ели Зизов мина на сантиметри от вратата на Видима.

В 75-ата минута Исмаил Иса бе изведен сам срещу вратаря на Видима и не сгреши за 2:0.

В 90-ата минута Иса стреля, но вратаря на Видима изби, но топката попадна отново на нападателя и при втори си опит не сгреши за крайното 3:0.

Левски: Цветан Димитров, С. Иванов, Генев, Вагнер, Минев, Джоузеф, Табаков, Зизов, Иса, Огнянов, Кръстовчев (Митрев, Павлов, Манчев, Цачев, Велев, Панайотов, Недялков)

Видима: Иванов, Стоев, Б. Стойчев, Тододров, Зеленков, К. Стойчев, Мекиков, Трифонов, Мартинс, Хазуров, Писарев (Абдиков, Лахчев, Чалъков, Хростов, Стоянов, Георгиев, Табу)