Президентът на БФС Борислав Михайлов призна, че взетото от Изпълкома решение от сезон 2016/17 всеки отбор в "А" група да пуска по един играч до 21 г. в титулярния състав може да се окаже проблемно. Шефът на централата подчерта все пак, че това решение ще е в полза на футбола ни.

"Ние правим прецедент в Европа. Може да имаме юридически проблеми във времето, но правим това с ясна цел. Трябва да изграждаме български футболисти и ние помагаме по административен начин това да се случи", отсече Михайлов, който призна, че е говорил и с министъра на спорта Красен Кралев, относно състоянието на Левски и ЦСКА.

"Разговарях с министъра на спорта. Това подаряване на акции трябва да бъде контролирано от държавата. "А" група без Левски и ЦСКА е трагичен план. Аз съм играл в Левски и съм станал голям заради мачовете с ЦСКА. Никой не иска ЦСКА и Левски да не са в "А" група. Въпросът е, че си има правила. Изпълкомът не се занимава с лицензи. Ако Лицензионната комисия отнеме лиценза на някой клуб, има обжалване пред Апелативна комисия. Все пак и Рейнджърс отиде в четвърта дивизия на Шотландия", заяви още Боби.