Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов обяви първите двама юноши, които ще пътуват с отбора за лагера в Израел в началото на 2007 г. Това са Сашо Киров (набор 90) и Николай Станчев (набор 89).

Преди няколко дни  Мъри заяви, че на зимната подготовката ще заминат с отбора петима юноши - трима родени през 1990 г. и двама през 1989 г. Тези от тях, които бъдат включени в групата на "сините", няма да играят за мъжкия отбор през пролетния полусезон, а само ще се готвят с него.

"Включването на тези момчета в лагерите ни е, за да свикнат с обстановката в клуба и един реверанс към тези, които са се готвили най-сериозно през годината и са показали най-голямо израстване", заяви Стоилов. Според него събитието на годината е решението на управата на Левски да инвестира големи средства за развитието на детско-юношеската си школа.
 

С тържествен купон в ресторанта на хотел "България" бе закрит полусезонът на детско-юношеската школа на Левски. Младите футболисти бяха дарени със специални сувенири от клуба.

Партито бе уважено от цялото спортно-техническо ръководство на мъжкия тим. Там бе и клубният бос Тодор Батков, а също капитанът на първия тим Елин Топузаков и съотборниците му Борислав Стойчев, Емил Ангелов, Лъчезар Балтанов, Мариян Огнянов, Веселин Минев, Николай Димитров, Мирослав Иванов и Божидар Митрев.

Те раздадоха много автографи на момчетата от школата, а на Огнянов и Хичо бе поверено разрязването на празничната огромна торта с формата на футболен терен, върху който бе изобразена и емблемата на Левски.