Струмска слава (Радомир) приема ЦСКА в първия пролетен кръг на „В” група. Домакините настояват срещата да се играе на техен терен, въпреки съмненията, че стадионът няма да побере всички желаещи фенове.

"Настояваме да играем в Радомир. Представители на полицията от нашия град и от Перник огледаха стадиона и заявиха, че няма проблем на него да се проведе мач с ЦСКА", каза пред "Тема Спорт" треньорът на тима Владимир Димитров.

"В четвъртък чакаме комисия от Зоналния съвет на БфС, която вече ще даде окончателно становище по въпроса. Според мен ще се опитат да преместят мача извън Радомир. Имам усещане, че БФС всякак се старае да създаде комфорт на ЦСКА, след като им причини огромен дискомфорт през лятото. Аз обаче не съм съгласен ние, по-малките клубове да страдаме заради това. Важно е ЦСКА да си играе гостуванията в провинцията, защото има много фенове там. Това ще е хубаво както за нашия клуб, така и за съперника. А и в крайна сметка ние играем футбол, а не отиваме на война. Какво толкова може да се случи по трибуните", добави Димитров. Той разкри още, че цената на билетите, ако мачът е в Радомир, по всяка вероятност ще бъде 5 лева.