Пазарлък за заплата спъва "сините" от нов удар. Левски е догово­рил със Сантос Андерсон Карвальо, който се изявява на терена като бодигард на Неймар, съобщава "Стандарт".

Дефанзивният халф бе ти­туляр при загубата 0:4 от Барселона на финала за световното клубно първенство. Бразилците склонили да го пуснат на „Герена” под наем, след като повечето време е резерва при тях.

Андерсон Карвальо обаче се запънал за по-голяма заплата. Затова "сините" са минали на друг вари­ант за играч на този пост, но при провал пак ще се опитат да намерят общ език с 21-годишния талант. Те вече спазари­ха бившия му съотбор­ник Зезиньо по същата схема.

Нападателят трябва да се присъедини днес към отбора в Анталия. Той обаче няма да има възможност да взе­ме участие в контролата с Таврия. В близките дни обаче "сините" ще имат друг приоритет - защитник.

Николай Костов иска да подсили отбраната на всяка цена, след като Йордан Милиев се про­пука в контролата с Ру­бин - 1:1. В Левски имат нужда от още един класен защитник, след като Иво Иванов е със статута на резерва. Вари­антът с Енис Хайри от Черноморец обаче е пропаднал.