Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри похвали футболистите си за победата над Севиля с 2:0 в Шампионската лига и отбеляза, че вижда значително подобряване на играта след проваления старт на сезона в италианската Серия А.

"Момчетата изиграха много добър мач в техническо отношение. Бяхме стабилни в защита, което е важно. Но ние трябва да работим повече в разбирането на играта в ключовите моменти на мача.

Нападателите ни са много млади и нямат голям опит на международно ниво. Ернанес игра чудесно след всичко критики по негов адрес след мача с Наполи. 25 минути ние показвахме нападателен футбол, но така и не успяхме за вкараме. През второто полувреме контролирахме напълно играта и действахме много интелигентно. Севиля е много опасен отбор. Но когато всеки от нашите футболисти е готов да даде всичко от себе си, нещата се получават. Има още какво да се иска от нас от гледна точка на задържане на топката, но напредъкът е видим. Направихме първата стъпка към изграждането на отбор, който може да играе на най-високо равнище", допълни наставникът на Юве.