Португалският Униао Лейрия, който държи правата на Фелипе Машадо, изнудва ръководството на ЦСКА за цената на бранителя. Двата клуба се били разбрали в случай, че на "Армията".

След добрите изяви на защитника обаче, от португалския клуб започнали да вдигат постепенно цената на голмайстора във вечното дерби с Левски. Ръководството на Униао вече иска сумата от 200 хиляди евро, а до края на годината парите почти сигурно ще станат още повече най-вече заради попадението на бразилеца срещу "сините".

Ръководството на ЦСКА е в трудна ситуация, тъй като до няколко дни трябва да разреши дилемата, остава или не Фелипе Машадо. В следващите няколко дни в София ще пристигне и левият защитник Боян Незири от украинския Металург (Донецк), който ще излезе без пари на "червените".

Така за поста ляв защитник Стойчо Младенов ще разполага с Никола Вуядинович, Машадо и Незири, а от началото на януари тренировки ще започне и Роберт Петров.

Героят от мача с Левски бе отписан от всички, но след попадението, Фелипе почти сигурно ще остане на "Армията", след като изигра и нужните 50% от мачовете за ЦСКА през есента.