Шефът на школата на ЦСКА Спас Джевизов не отрече, че е имало скандали на базата на "Червено знаме", както и че се е разправял с треньора на юношите, родени през 1993 година Методи Георгиев.

"Повишихме си тон, но във всяко едно добро семейство има дразги. Сега обаче всичко е наред, няма никакви проблеми. Наистина трябваше да платим един лагер на децата в Благоевград, което стана със закъснение. Треньорът обаче възстанови парите. В момента е болен и за няколко дни отборът ще бъде воден от Веселин Яневски, но това не означава, че Георгиев е уволнен", каза Спас Джевизов пред "Топспорт".

Според слухове ръководството на ЦСКА обмисля да уволни легендата на "червените", а на негово място да назначи Джони Велинов. "Това са глупости. Аз съм кристален човек, не могат да ме пипнат. За какво ще ме сменят, за това, че работя ли, или, че кося, поливам тревата и т.н.? Защо все трябва да се занимавам с глупостите на останалите хора, това ли е работата на един директор на детско-юношеска школа?, ядосваше се легендарният голмайстор на "армейците".

Евентуалната смяна на Спас с Джони е продиктувана от факта, че ръководството на ЦСКА не е помогнало кой знае колко за операцията на Велинов и в замяна на това от Борисовата градина са му обещали пост на "Червено знаме".