Председателят на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов не бе доволен от играта на отбора през първото полувреме.

"Много труден мач. Вървим напред, първи сме заслужено. Най-после видях ЦСКА на върха. Все още си мислим, че отбори като Пирин могат да се побеждават лесно. Няма лесни мачове. През второто полувреме доказахме, че отборът може да прави каквото си поиска, когато си поиска", каза Томов по повод представянето на "червените" на стадион "Христо Ботев".

Откакто Прамод Митал купи клуба, през декември миналата година, ЦСКА за първи път е на върха в класирането в родната "А" група. Шефът заяви, че при тези заплати, които получават играчите, трябва доста още да се раздават на терена.

"Ще публикувам всички възнаграждения в ЦСКА, щом толкова хора искат да ги видят. В нашия клуб няма нищо скрито. Това обаче сигурно ще стане едностранно, тъй като едва ли останалите мои колеги са готови да покажат колко взимат техните футболисти. Няма неизплатени суми, това са глупости", заяви още Томов след мача с "орлетата".

Босът на лидерите в шампионата допълни, че отборът отива за победа в Тулуза: "Очевидно някои си пазим силите за мача в четвъртък, но тогава ще е още по-трудно, завърши шефът.