Калоян Стоянов-Цимбика, който се смята за един от най-запалените фенове на ЦСКА, е бесен от поведението на част от агитката на "червените" в мача Лудогорец - Стяуа. "Армейските" запалянковци викаха срещу българския шампион от сектора на румънския тим. Приближеният до "Титан" Стоянов не пропусна за пореден път да "захапе" Стойчо Младенов.

"Страшно грозно е. Първо сме българи, а след това нека се делим на фенове. Цесекар съм в кръвта, но съм се радвал, когато Левски бие в Европа. Да, имало е бъзици между отборите при загуби в турнирите, но толкова. Всяка точка носи дивиденти на българските тимове. Родителите на част от момчетата, които викаха срещу Лудогорец, вероятно ще берат плодове от идването на европейските грандове. Ще има развитие на туризма, хотелите, ресторантите. Кажете, кога друг път ще дойде Реал в България? Това са хора без морал. Как може да наричат Минев "курва", след като е дал толкова много на нашия клуб. Още нещо, заради румънците загубихме война и ни вкараха в национална криза. Забиха ни нож, когато бяхме пред вратите на Истанбул. Как може да викат "турци" на отбор, в който не играе нито един турчин? В цялата българска история сме яли дървото от румънците, а сега някои хора ги подкрепят", каза Цимбика.

"Това, че Стойчо ще подкрепя Ливърпул говори за интелекта на самия човек. Треньорът първо да победи Лудогорец. Ако ще гол да тича по терена в мача с Ливърпул, това няма да му донесе дивидент. Ние сме в някаква много странна серия срещу Лудогорец. Загубихме титлата, а сега той ще избива комплекс. Нека си гледаме собствения двор. Ливърпул ще се оправи и без нас. Ако трябва, ще повторя тези неща сто пъти, стига дори и един фен да се вслуша в тях", добави той.