Председателят на НС на ЦСКА Александър Томов призна, че ръководството на клуба няма конкретна представа каква е дължимата сума, свързана с лицензирането в края на месеца.

"Няма опасност да не получим лиценз, защото съм запознат с всички случаи. В последните два дни се появиха две плащания - към агента Гонсалвеш и познатата Мадам Ба (б.а. - около 50 000 евро по привличането на Юнес Бенжелюн). Дългът към Гонсалвеш е този, който е по на зор и е в по-значим размер. В най-общи линии има две групи дела. В първата попадат тези, които ще спечелим в Арбитражния съд в Лозана, а във втората исковете са толкова стари, че няма как да не ги платим. През следващата седмица препдолагам, че ще обявим точно колко дългове трябва да покрием. И ще го направим, нямам проблеми", увери Томов пред "Тема Спорт".

"Никой не може да каже колко точно трябва да дадем за лиценза. Част от парите в момента се оспорват във ФИФА, друга част трябва да се платят... Малко е сложна ситуацията, но всичко ще бъде наред. А най-тежките случаи ще ги борим до дупка. Няма да спра да повтарям, че те са криминални", каза още Томов.