Трето поредно равенство постигна отборът на Вихрен на лагера си в Анталия. Този път възпитаниците на Филип Филипов премериха сили с третия в молдовското първенство Тираспол и завършиха наравно 0:0.

Срещата ще се запомни с твърдата игра, многото единоборства на терена и малкото голови положения. Все пак Марков в 15-ата минута опита да превземе вратата на Тираспол, но вратарят Жулки спаси.

В 36-ата минута от фаул Голубецки улучи страничната греда зад Шейтанов. След почивката не се случи нещо особено.

Отново Марков от Вихрен опита да открие резултата, но стражът на молдовците отклони удара му в корнер.

В този мач в отбора на Вихрен намериха място защитникът венецуелец Сичеро, брат на Алесандро Сичеро, който е футболист на Литекс, както и дефанзивният халф от Еквадор Лисандро. И двамата са на проби и ако се понравят на наставника, ще останат
и за в бъдеще в отбора.

След последния съдийски сигнал на съдията от Латвия Сергей Брага, ст.треньорът на Вихрен Филип Филипов сподели: Доволен съм от старанието на момчетата, умората обаче си личеше защото за 5 дни изиграхме три мача и то все срещу първодивизионни отбори от
чужбина. В дефанзивен план сме добре, но все още има какво да желаем в атаката. Следващият ни контролен мач е на 17 февруари срещу казахстанския първодивизионен отбор Тобол.

На мача присъства и президентът на Вихрен Константин Динев, който ще бъде там до края на лагера и ще наблюдава и следващите две контролни срещи на отбора.

Вихрен:Шейтанов(75-Цанков), Христозов, Господинов, В.Георгиев(46-Сичеро), Марков, Величков, Единьо(75-Трифонов), Тренков, Р.Иванов, Дяков(46-Лисандро), Семерджиев.