Треньорът на Марек Тенчо Тенев призна, че на отбора му липсва увереност, за да вземе нещо от Левски. В същото време той призова играчите си да не мислят за изпадане, а да играят.

„Изравняването бе добре дошло, дойде и в правилния момент. След почивката ни трябваше повече самочувствие и смелост, за да вземем нещо повече. Трябваше да ограничим до минимум грешките в защита, вторият гол предреши победата на Левски", заяви Тенев.

„Не мога да не съм доволен в определени моменти от играчите ни. Пропуснахме си шанса, понякога се получаваше, друг път - не. Левски, дори с втория си състав дори, са си Левски", призна той.

„Объркаха ни сметките контузиите и принудителните смени. Добре се включи Димитров, но трябваше ли толкова късно да показва потенциала си."

„Ние трябва да играем. Ако изпаднем - изпаднем. Ако съумеем да се преборим, да вземем още точки, ще е добре за тяхното (на играчите -бел.ред.) самочувствие. Не бива да си мислим, че вече сме се предали. Те трябва да вярват повече в себе си, защото могат повече", завърши треньорът на Марек.