Нападателят на Ливърпул Марио Балотели заяви преди заминаването за София за мача с Лудогорец от Шампионската лига, че е благодарен на привържениците на отбора за подкрепата.

"Много съм щастлив, че съм в Ливърпул и благодаря на феновете за подкрепата. Знам, че за един нападател най-важното нещо е да вкарва голове, но феновете ме обичат, а и подкрепят фантастично отбора. Затова е много важна тяхната подкрепа в този труден момент за мен. Когато започна отново да вкарвам, то това ще бъде благодарение на тяхната поддръжка", заяви Балотели.

Попитан каква оценка си дава сам на себе си за времето в Ливърпул, италианският нападател отвърна:

"Когато дойдох оценката ми беше 6,5 по десетобалната система. Сега си пиша 7, защото просто тичам повече", каза Балотели, който премина на "Анфийлд" срещу 16 милиона от Милан. Опитът му в английския футбол се изчерпва в три сезона в Манчестър Сити, за който има 20 гола в първенството.

"Сигурен съм, че головете с екипа на Ливърпул ще дойдат. Опитвам се да се влагам повече, да тренирам повече, но не мога да дублирам Суарес на терена, просто защото не съм Суарес. Правя всичко: тренирам здраво, тичам много, просто головете липсват, но нямам притеснение по този въпрос".