Малшансът продължава да преследва германската звезда на Реал (Мадрид)- Сами Кедира. Халфът получи травма по време на тренировка с Бундестима в навечерието на контролата с Аржентина, която е определяна като повторение на финала на Световното.

Полузащитникът е скъсал мускулни влакна в лявото бедро. Той веднага е преминал медицински прегледи и те са установили, че периодът на възстановяване ще е поне шест седмици.

Така, ако всичко е наред, Кедира може да се завърне на терена в навечерието на мача с Барселона, който е на 26 октомври. Но последната дума ще е на лекарите заради проблемите му напоследък.

27-годишният германски национал от една година постоянно е преследван от травми. През ноември 2013 г. той скъса кръстни връзки на коляното, а по време на Световното имаше проблеми с разтежение в бедрото.

Отсъствието му ще е голям удар по наставника Карло Анчелоти. Той продаде ключовия си играч в тази зона Шаби Алонсо и се надяваше именно Кедира да запълни липсата му, но сега ще трябва да търси други варианти.