Халфът на ПСВ Айндховен Станислав Манолев почти сигурно ще остане резерва и в предстоящото гостуване на Армения, разбра "Тема Спорт".

Крилото бе на пейката при гостуването на Малта (2:1). Манолев отдавна загуби мястото си в състава на филипсите, като от началото на сезона рита главно за дубъла на холандския тим. Това не остава незабелязано и от селекционера на националния отбор Любослав Пенев, който сне доверието от него. Има все пак минимален шанс - при отсъствието на Тодор Неделев Станислав да започне сред единадесетте в Ереван, но това е малко вероятно.

Очаква се в петък като дясно крило да играе Александър Тонев, а Ивелин Попов да започне на левия фланг. Тонев заедно с Манолев са голмайстори за лъвовете в квалификациите с по 3 попадения. При това положение фаворит номер едно да води атаката срещу Армения е нападателят на ЦСКА Емил Гъргоров.

Бадема се намира в отлична форма, като в последните два мача за червените вкара два гола. Зад него пък ще действа атакуващият халф на ЦСКА Москва Георги Миланов. Твърди титуляри в средата на терена са Владимир Гаджев и Светослав Дяков