Шеф на Лудогорец е щял да бъде линчуван от ултраси на Ботев (Пд), пише "7 дни спорт".

Спортният директор и главен скаут Методи Томанов се размина на косъм с шамарите. Пратеникът на шампионите отново бе в официалната ложа на базата в "Коматево", за да наблюдават на живо битката за Тракия между Ботев и Берое.

Наложи се Томанов да бъде спасен от гнева на бултрасите чрез намесата на частната охрана, грижеща се за реда на съоръжението. Томанов отнесе мощни ругатни и псувни като особено активен се оказа един запалянко, който наред с обидите крещеше: "Ще крадете нашите деца, за това ли сте тук?".

Въпросният фен се запъти към официалната ложа, но бе озаптен своевременно от охраната. По информация на "7 дни спорт" от Лудогорец проявяват сериозен интерес към младежките национали на Ботев Цветелин Чунчуков и Милен Гамаков.

Освен това Методи Томанов и останалите съгледвачи на разградчани са набелязали и няколко от най-талантливите юноши от академията на пловдивчани. Най-вероятно заради интереса към подрастващите от школата беше особено силен гневът на бултрасите.

Томанов изчака в ложата, като си тръгна от нея последен, ескортиран от частните охранители. До Методи Томанов в официалната ложа седеше и националният селекционер Ивайло Петев.