Борис Бекер разкри, че отношенията между него и възпитаника му Новак Джокович вървят във възходяща линия и това се вижда по постигнатите резултати. Въпреки всичко той разкрива, че двамата не може да се каже, че са "приятели" в пълния смисъл на думата.

"Изключително много се уважаваме. Приемам го наистина сериозно и той мен по същия начин. Забавляваме се заедно, близък съм със семейството му, но дали сме приятели? Нека го кажа по този начин - по-скоро не бих отишъл на почивка в Ибиса с него," коментира Бекер.

От своя страна Ноле е много доволен от треньорския си тандем между Бекер и дългогодишния му наставник Мариан Вайда. "Успехът на Уимбълдън бе благодарение на трима ни," разкрива Новак като уточнява, че е помолил за помощ Бекер, за да може да му помогне в подготовката за най-големите двубои.

"Той знае точно какво представляват тези предизвикателства. Справял се е с тях чисто психологически, наясно е с всичко свързано с големите мачове и турнири. Специално за играта на трева в детайли познава най-добрите практики и какъв е най-успешният игрови план," убеден е сърбинът.