Димитър Димитров-Херо отговори на Гонзо пред Topsport.bg. Както е известно, Георги Иванов заяви в интервю, че бургаският специалист е страхливец и лъжец.

Херо сподели пред медията ни, че думите на изпълнителния директор на Левски го обиждат, но той никога няма да падне на нивото му и да сипе уронващи личността му коментари.

„Тъжно е, че се почва „старата песен на нов глас". Обиждат ме думите на Гонзо . Дали съм се уплашил от проблемите, както той казва?  Аз никога не съм бил страхливец, няма и да бъда. За това, че съм излъгал за трансферите е много ясно и прозрачно, че не съм. Имам доста свидетели на „Герена", които видяха списъка с желаните от мен имена. В него фигурираха млади и перспективни играчи от Холандия, които щяха да излязат много по-евтино на Левски от сегашните...

Истината е, че всичко, което имах да казвам на Гонзо, го казах на пресконференция. Не искам да падам на нивото му. Няма да водя война с него. Такива битки са безсмислени и не са по моята част", заяви Димитров пред Topsport.bg.

Херо отказа да сподели  дали има предложения за работа като кратко отрони по темата: „Не искам да коментирам".