Сладка любовна афера стои в основата на триумфа на ЦСКА с 3:1 над Левски във Вечното дерби в понеделник. Алжирският страж на "армейците" Райс Мболи е получил мощна сексуална мотивация преди важния мач. В ролята на муза на надарения Мболи влязла палавата моделка Габриела Радославова, по-известна като Мис Джуки, пише "Марица".

Най-страстните устни на Балканите, напомпани с цели 7 кубика силикон, вдигнали бойния дух на екзотичния вратар до неподозирани висоти. Алжирецът, който по думите на Габи бил звяр в леглото, бил ощастливен от всеотдайната нашенка в серия от бурни нощи. Малко преди важния мач Мболи изпратил есемес на изгората си, че ще играе за нея. Не е чудно, че след любовната еуфория, преживяна от двамата, сексапилната моделка чувства победата като лична заслуга. "Бях сигурна, че ще ги бием. Левски цял живот ще ядат бой от ЦСКА", закани се красавицата, която само преди няколко седмици си спечели и титлата "Най-секси дупе".

Бившата на Орлин Орлинов се зарича да втвърди духа на любимия си и за Световното в Бразилия през юни. Мболи е единственият футболист от българския шампионат, който ще участва на Мондиала през юни като играч от националния отбор на Алжир.

Мис Джуки вече не крие за връзката си с Мболи, който грее на много снимки на официалния й профил във "Фейсбук". Днес по обяд блондинката написа и "Обожавам Райс Мболи!", потвърждавайки, че двамата наистина имат вземане-даване.