За никой не е тайна, че желанието на феновете на ЦСКА е сегашното дружество да бъде оздравено. Това бе и обещанието на Гриша Ганчев, когато пое властта на "Българска армия". Поради тази причина бизнесменът от с. Микре бе предпочетен пред Васил Божков.

Към днешна дата по всичко изглежда, че Ганчев няма намерение да удържи на думата си и се опитва да намери други варианти, които в най-добрия случай ще включват част от активите на истинския ЦСКА.

Това не се е харесало на голяма част от привържениците и ветераните на 31-кратния шампион на България и те отново са потърсили контакт с Васил Божков, разбра Topsport.bg.

Един от най-богатите българи ги е приел в офиса си и е заявил, че ако Ганчев се оттегли е готов да спаси ЦСКА.

Божков има план за действие, който включва годишени бюджет от 10 милиона лева. Според разчетите ще се отделят 600 000 лева за първия отбор, когато той се състезава във "В" група и двойно повече при изкачването му във втория ешалон. Останалите средства ще бъдат разпределени за погасяване на дълговете и изграждането на модерна тренировъчна база.

При влизане в елита Божков е заявил, че може да увеличи парите, които планира да отпуска, но е гарантирал, че ще инвестира 30 милиона за три години.