Събранието на акционерите в ЦСКА единодушно е отложило обсъждането на точка „Промени в надзорния съвет", заради очаквано съвсем скорошно влизане на нов генерален спонсор. А тя е била заложена в дневния ред.

Шефът на клуба Александър Томов е обявил, че до 15 дни ще има развитие. Намирането на спонсор се забави повече от половин година. Но след като ЦСКА се стабилизира финансово, става значително по-апетитна хапка. Единодушно е гласувано за пълна конфиденциалност за новините от събранията.

Досега освен Томов пари в ЦСКА осигуряват семейство Манджукови и „Трейс холдинг", които са и основните акционери в клуб. Изискването на политика към новия спонсор е да осигурява минимум един милион евро годишно, отбелязва "Труд". Почти година вече на екипите на „червените" футболисти няма изписана фирма след оттеглянето на „Глобул".

ЦСКА изпълни обещание и плати заплати ден след 1:1 срещу Зимбру в първия мач от втория предварителен кръг в Лига Европа. Забавени в момента са единствено премиите от миналия сезон, но футболистите проявяват разбиране, въпреки че имаха уверението да започнат „на чисто" новия сезон.