Отборът на Левски може да се раздели с един от своите най-проблемни футболисти. Според не особено достоверни френски сайтове, халфът на „сините"-Ларсен Туре е пред трансфер в клуб от родината си. Юношата на Лил е желан от тимове както от Лига 1, така и Лига 2. Един от най-сериозните кандидати е бившият клуб на Ларсен-Брест.

За тима от северозападна Франция Туре игра близо 3 години, записвайки 52 мача, в които отбеляза и седем попадения. Topsport.bg пък забеляза, че халфът на Левски изпитва сериозна носталгия към своята родина, публикувайки непрестанно снимки в социалните мрежи от времето, когато се смяташе за един от най-обещаващите играчи по френските футболни терени.

Любопитен факт за Ларсен е, че той е в много близки отношения с Еден Азар от Челси, както и с Орелиен Чеджу от Галатасарай, които са му бивши съотборници в Лил.

Новината за евентуален интерес към тъмнокожият играч със сигурност ще зарадва ръководството на Левски, което се стреми да продаде играча с номер „59". Припомняме, че Ларсен дойде на пожар в началото на шампионата, но така и не успя да се превърне във футболист от съществено значение за клуба.

Въпреки веселяшкия си характер, Туре си навлече доста врагове в „синята" съблекалня през последния месец. Неговото падение пък бе пълно по време на мача с Литекс, когато два негови пропуски се оказаха фатални за загубата от Литекс с 1:2.