Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изрази надежда, че тимът му ще прекъсне негативната серия от 4 мача без победа в двубоя срещу Ботев Пд утре. Белите биха само Марек В първия кръг у дома - 4:1, а после записаха 2 равенства и 2 загуби.

"При нас няма специални премии. Има си вътрешен правилник. Момчетата знаят какво ще получат. Ако има специални бонуси за Славия, трябва да има и такива глоби за загубата от Берое. Те са наясно, че този мач единствено може да ги върне в играта", заяви пред "Тема Спорт" босът на столичани.

За треньора на канарчетата Велислав Вуцов, който на два пъти бе начело на Славия, но без особен успех, той каза;

"Уважавам Вили Вуцов, има потенциал. Смятам, че това е добър избор за Ботев Пловдив. А Вече как се разбиват там нещата, не знам", лаконичен бе по темата Стефанов.

"Мачът е важен и за двата отбора. Напрежение при нас няма. Вярвам, че момчетата осъзнават какво е този двубой, и се надявам, че всеки ще подходи отговорно към него. Ако играят така, както треньорското ръководство иска от тях, нещата ще бъдат наред", завърши президентът на Славия. Той заяви, че повече трансфери в "Овча купел" - входящи и изходящи, не се чакат.