Локомотив (София) подписа с малтийския нападател Даниел Богданович, който изкара двуседмични проби в "Надежда". Договорът на етническия сърбин е за две години, а освен като нападател той може да играе добре и като крило.

За Даниел Богданович това ще бъде втори престой в българския футбол след шестте му месеца с екипа на Черно море (Варна) през 2002/2003. Новият футболист на Локомотив е играл в отбора на Слима Уондърърс като партньор в атаката на сегашния помощник-треньор Данило Дончич, който беше посредник при сделката. Освен там, малтийският национал е играл за Марсашлок, както и за италианския четвъртодивизионен тим Сиско Рома (Рим).

Той се появи на лагера на Локомотив в Холандия и влезе в игра при успеха с 1:0 над Макаби (Петах Тиква) в контрола там. При представянето на отбора срещу Спортист (Своге) във вторник той отбеляза второто попадение за отбора на сръбския треньор Драгомир Окука. Тъй като е гражданин на страна от Европейския съюз, неговото картотекиране ще бъде лесно и той може да бъде заявен за мачовете със сръбския Борац (Чачак) за мачовете в турнира на УЕФА.