Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе изключително доволен след победата над Литекс с 2:0.

"Прекланям се пред верните ни привърженици, които ни подкрепяха от първата до последната минута. Благодаря им искрено и се кланям пред тях", каза Стойчо.

Младенов допълни, че победата на ЦСКА е била категорична. "2:0 е добър резултат. Мисля, че категорично надиграхме Литекс. Доволен съм от поведението и себераздаването на моите футболисти и постоянната подкрепа от трибуните. Направих две принудителни смени. След 24 часа ще разберем какви точно са контузиите. Май травмата на Велизар е по-сериозна. Дано Петре и Велизар се завърнат по-дързо на терена. И двамата са основни играчи, от които имаме нужда", добави Младенов.

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов ще настоява вечното дерби с Левски на 7 април да бъде ръководено от чужд съдия.
  
"Ще искаме чужд съдия за мача с Левски. Макар че като гледам как свири италианският рефер днес, българските съдии с нищо не са по-слаби", каза Стойчо Младенов след победата над Литекс с 2:0.   

Треньорът на "червените" намекна, че глобите на част от футболистите на ЦСКА, наложени заради слаби игри в първите два мача от пролетния полусезон, може да бъдат отменени, ако играчите продължат с добрата серия. "Ако продължават така, глобите може да отпаднат", каза Младенов.

След мача с Литекс "Армейците" се качиха на клубния автобус и се отправиха към зала "Универсиада", където ще подкрепят женския баскетболен отбор на ЦСКА във финала на Адриатическата лига.