Локомотив (Пловдив) оча­ква "да" от БФС за картоте­кирането на три нови попъл­нения." Черно-белите" се надя­ват в най-скоро време от централата да им разрешат да могат да използват Спас Делев, Хамед Намуши и Ошобе Оладеле.

Вчера от "Лаута" са внесли отново документите за въ­просните играчи. Първите двама имаха проблем с прекратяването на предишния си договор с клуба през мина­лия сезон и за това от БФС отказваха да ги запишат. Ни­гериецът пък чакаше разре­шение на казуса си с работна­та виза.

От Локо са убедени, че ве­че няма спънки и тримата трябва да бъдат картотеки­рани за следващия кръг за гос­туването на Лудогорец на 9 ноември (неделя).

Ако това не се случи, поч­ти сигурно от централата ще склонят за мачовете след паузата в шампионата зара­ди евроквалификациите в средата на ноември.

В същото време стана яс­но, че ръководството на чер­но-белите е поставило пред тима ултиматум за задължи­телни три точки в пред­стоящото домакинство на Хасково. Локомотив Пловдив води битка за оцеляване с Марек и Славия. Смърфовете са в серия от три поредни мача без загуба - победи над Литекс и Славия и равенство с Левски.