Халфът на Левски Владимир Гаджев бе награден като играч на месец март, заедно с бранителя на ЦСКА Пламен Крачунов. Играчът на „сините" обяви при награждаването, че отборът му е атакуван от всички страни, но зложелателите няма да изпълнят мисията си да съсипят тима.

Гаджев добави, че идващото дерби с ЦСКА е последната възможност на „сините" да спасят трудния си сезон.

„Първо искам да благодаря за наградата. За мен и за моя клуб е чест, че съм тук днес”. „За мен в дерби мач не може да има фаворит и не може да се каже кой ще спечели.

Нека този, който заслужава повече, той да спечели. Надявам се това да сме ние, защото в последните мачове с ЦСКА не показахме добра игра и за съжаление, в повечето случаи загубихме. В понеделник ще спечели този, който направи по-малко грешки. В последните срещи ние грешим повече и затова губим. Сега се надявам, че това няма да се повтори, но съм сигурен, че футболистите ще изядат тревата, за да триумфират в този мач. Според мен отборът, който първи вкара гол, ще спечели и няма да има голям резултат. На което място и да се намираме и в каквото и състояние да сме, Левски е устроен така, че винаги търси победата.”

„Няма какво да казвам на феновете, защото ние трябва да покажем на терена, че имаме качества и можем да победим в понеделник. Нашите привърженици винаги са ни подкрепяли, независимо от резултатите, затова сме длъжни да се отблагодарим подобаващо на тези хора”, заяви Владимир Гаджев.